Priester Pradip

20 jaar priester

Twintig jaar geleden was er nog geen YouTube (2005) of Facebook (2008). Het was nog de tijd van videocassettes en grote fotoalbums. Nu twintig jaar na datum kan ik via deze website jullie enkele videobeelden laten zien van de viering van mijn priesterwijding en ook enkele foto’s via onderstaande galerij.

Die twintig jaar zijn voorbijgevlogen. Ik heb als priester heel veel mensen mogen ontmoeten, mensen leren kennen, vrienden gemaakt. Maar ook helaas heel wat afscheid moeten nemen. Heel wat familieleden en kennissen zijn mij ontvallen (dat valt op wanneer ik de video herbekijk van mijn priesterwijding).

Ik vergeet nooit mijn jaren in de federatie Torhout en de federatie Knokke-Heist. Ondertussen ben ik bijna 3 jaar werkzaam in de federatie Damme. Overal mocht en mag ik samenwerken aan kerkopbouw, samen met zovele geloofsgenoten.

Al twintig jaar leef ik als priester vanuit het sterke geloof dat God liefde is. Ik ben blij dat geloof te mogen delen, in woord en daad, in klank en beeld.

Twintig jaar is een porseleinen jubileum. Zo staat op Wikipedia: ‘In de taal wordt porselein ook gebruikt als aanduiding voor waardevol en/of duurzaam.’

Het waren alvast 20 waardevolle jaren die ik in die lijn verderzet, gedreven door Jezus’ goede Geest en de liefde van God in mijn hart.

Enkele foto’s
Videootje